Vállalati CRM-értékesítési terület

A CRM rendszerben történik partnereink adatainak rögzítése, mely kiterjed a vállalkozások esetében a nyilvántartási (ügyfélszám, név, székhely, telephelyek, tulajdonosi kör, kapcsolattartó, adószám stb.), gazdasági (mérleg és eredmény) adatokra, valamint az általuk használt informatikai eszközök, berendezések adataira.

Ezt a partnertörzset használja valamennyi modul, így megszüntettük a párhuzamos adatfelvitelt. A CRM rendszer felhasználja a számviteli és a logisztikai modulban keletkező gazdasági adatokat, így az ügyfélkezelő rendszerben is láthatóak az adott partner árajánlatai, megrendelései, pénzügyi teljesítései, egyenlege, stb.
 
A CRM adatbázisból kampányokhoz különböző feltételek szerint listákat válogathatunk le. Szűrhetünk partnercsoportra, gazdasági adatokra, ügyfél egyedi tulajdonságaira (milyen típusú gépeik vannak), megrendeléseik, árajánlataik alapján, tetszőleges kombinációban. A leválogatott listát CSV formátumban exportálhatjuk. A kampányokhoz kapcsolódó eredményeket- utánkövetést pedig az interakciók menüpontban rögzíthetjük cégenként, melyekhez további feladatokat is hozzárendelhetünk.
 
A CRM rendszerben összesítést készíthetünk a kampányok által elért eredményekről. A rendszerben az értékesítés teljes folyamata figyelemmel kísérhető. Az árajánlat készítésénél visszakövethetjük az adott partner eddigi ajánlatait, megrendeléseit. Az ajánlatból megrendelés generálható, melyből később szállítóleveleket, számlákat készíthetünk az adott tételek megjelölésével. A szállítók és a számlák göngyölíthetők. Beállítható, hogy a rendszer a vevői megrendelés alapján a szükséges mennyiséget a készletbe foglalja, illetve generálhat egy szállítói megrendelést.
 
A CRM modul támogatja a direkt marketing tevékenységet is. A partnertörzs különböző szempontok szerint szűrhető, és a kiválasztott ügyfelekkel különböző interakciók regisztrálhatók. A rendszer nyilvántartja a kapcsolatfelvételek időpontját, témáját, eredményét és a jövőbeni teendőket. Reklamáció esetén az ügyintéző regisztrálja az ügyfélpanaszt és rögzítheti az adott ügyben a feladatokat és a határidőket.

9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu