Projekt-menedzsment

A projekt-menedzsment modul célja a vállalati projektek, munkacsoportok összefogása, működésük átláthatóbbá tétele, a hozzájuk kapcsolódó költségek kezelése.

Megkönnyíti a közös munkát azzal, hogy a projekthez tartozó összes információ és dokumentumok egy helyről elérhetők. A modul összekapcsolható az Elektronikus iratkezelés rendszerrel, így az abba feltöltött dokumentumok hozzáköthetők az egyes projektekhez vagy feladatokhoz. Segít a projekttel kapcsolatos teendők elosztásában és követésében. Lehetővé teszi, hogy a projektben résztvevők lássák, hogy az egyes feladatok teljesítése hogyan halad, és az esetlegesen egymásra épülő feladatok újabb lépcsőfokai elkezdhetők-e.

A modul lehetőséget biztosít a projekt teljesítésének megtervezésében is. Az egyes dolgozók munkaideje, projektre fordítandó ideje rögzíthető. Ez, és a feladatok egymásra épülése alapján a rendszer optimális munkatervet ad a projekt elvégzésére.

A rendszer a projektek költségvetésének megtervezését, ellenőrzését is támogatja. Az egyes projektekhez költségkeret (költségtervezet) rendelhető. Megadható az egyes feladatok költsége, illetve a projektben résztvevők fizetése, órabére. Természetesen a feladatok elvégzése során fellépő esetleges többletköltségek, változások feljegyezhetők.

A modul teljes körű jogosultságkezelő rendszerének köszönhetően mindenki csak a számára szükséges információhoz fér hozzá.

9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu