ERP-hez kapcsolódó mobil technika

A modul biztosítja, hogy a mobil felhasználásra szánt részrendszerek elérhetőek legyenek szinte bármilyen mobileszközről. Ennek egyetlen feltétele egy webböngésző. Adminisztrációs felületről állítható, hogy a rendszer mely részei legyenek elérhetőek mobil felhasználásra.

Üzenetküldési rendszeren keresztül lehetőséget nyújt, mind a belső kommunikációra (rendszerben lévő felhasználóknak üzenetküldés), mind a külső kommunikációra (e-mail küldés).
 
A felhasználók munkavégzését megkönnyítendő, csak egyszer szükséges a rendszerbe belépni, ezt követően minden (számára engedélyezett) részegységhez és adathoz további azonosítás nélkül hozzáférhet.
 
A modul szerves része a vállalatirányítási rendszernek, így ugyanazok az adatok érhetők el belőle, mint a teljes vállalatirányítási rendszerből.
 
A modul átfogó hozzáféréskezelő rendszerének köszönhetően minden felhasználó csak azokat az adatokat, folyamatokat és funkciókat látja, melyek az ő munkavégzéséhez szükségesek. A rendszer teljes körű, átfogó naplózást végez, minden felhasználói és adminisztrációs tevékenységről naplóbejegyzés készül. A napló bármikor megtekinthető.

9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu