Tudásmenedzsment

A tudásmenedzsment modullal lehetőség nyílik a rendszerben dokumentumokat létrehozni. Ezek a dokumentumok más felhasználókkal megoszthatók, illetve az egyes felhasználók „feliratkozhatnak“ a dokumentumokra, így értesítést kapnak az abban történt változásokról.

A dokumentumok könnyen kereshetők, lehetőség van mind cím, mind tartalom alapján történő szabadszavas keresésre is. Továbbá a dokumentumokhoz leíró címkék is rendelhetők, melyek ugyancsak kereshetők.
 
A keresést és strukturálást megkönnyítendő, a dokumentumok kategóriákba (illetve végtelen számú alkategóriába) rendezhetők. Lehetőség van kategóriák szerinti keresésre is. Ezen felül a modul támogatja a szerepkörök definiálását.
 
A dokumentumok változását eltárolja a rendszer, így nem csak a legújabb verzió található meg benne. A korábbi verziók bármikor megtekinthetők, és visszaállíthatók.
 
Minden dokumentumhoz lehet megjegyzést fűzni, ezzel is könnyítve az azok közötti eligazodást. Az egyes dokumentumok értékelhetők, minősíthetők is.
 
A dokumentum verziókövetését kiegészíti egy archiválási rendszer, mely a már nem használt dokumentumokat a jelenlegi dokumentumoktól elkülönítve tárolja. Ez a funkció egyben a dokumentumok biztonsági mentését is ellátja.
 
A modul szerves része a vállalatirányítási rendszernek, a dokumentumok hozzácsatolhatók a rendszerben lévő elemekhez.
 
A modul átfogó hozzáféréskezelő rendszerének köszönhetően minden felhasználó csak azokat az adatokat, folyamatokat és funkciókat látja, melyek az ő munkavégzéséhez szükségesek. A rendszer teljes körű, átfogó naplózást végez, minden felhasználói és adminisztrációs tevékenységről naplóbejegyzés készül. A napló bármikor megtekinthető.
 
A modul biztosítja a felhasználók igény szerinti testreszabhatóságát, annak érdekében, hogy a felhasználó számára a legmegfelelőbb módon jelenjen meg.

9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu