Bemutatás

Technikai információk

A rendszer szerver oldali programozása PHP-ben történik, Kohana framework segítségével. A framework erősen támogatja MVC modellt, mely jelenleg az egyik legelterjedtebb, és a szakma által is legjobbnak tartott tervezési minta.

Segítségével a kód jól átlátható, könnyen karbantartható, és az egyes részrendszerek egymástól függetlenül fejleszthetőek. A lehető legtöbb (és nem kritikus) műveletet kliens oldalon, javascript segítsévégel végezi el a rendszer. A szerver csak az az üzleti folyamatok vezérlését, illetve a klienstől kapott adatok validálását és elmentését végzi. Ezzel egyrészt csökken a szerverterhelés, illetve a rendszer használatához szükséges adatforgalom is kevesebb.

Másrészt hagyományos webfejlesztői módszerekkel készült vállalati szoftverek felhasználói élménye elmarad az asztali szoftverekétől a sok oldalújratöltés és szerverre való várakozás miatt.

Ezen is segít a javascript és az AJAX technológia. Segítségükkel interaktívabb, előnyösebb megjelenésű felhasználói felületet érhetünk el, melynek válaszideje is kisebb. Javascript fejlesztése JQuery függvénytár, és az azt kiegészítő Jquery UI segítségével történik.FELKELTETTÜK FIGYELMÉT?

Kérjen árajánlatot!

Ha szeretne bővebb információt kapni a Cloudius Erp-vel kapcsolatban, vagy bármilyen kérdése van, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel!


kapcsolat


9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu