Vállalati portál létrehozása

A vállalati portál célja, hogy támogassa, elősegítse az ügyfelekkel való kapcsolattartást, az ügyfelek bizalmának erősítését.

Segítségével könnyen hozzáférhetők a vállalattal kapcsolatos alapvető információk, illetve a termékeiről, szolgáltatásairól szóló részletes ismertetők. Az ügyfelek számára elérhető megrendelés-követő felület, mellyel nyomon tudják követni a rendeléseik állapotát. A portálon megtekinthetők a vállalattal kapcsolatos friss hírek, információk, illetve a gyakran felmerülő kérdéseket megválaszoló GYIK is.
 
A modern tartalommenedzsment rendszer segítségével a vállalat dolgozói is könnyen felvihetnek új tartalmakat a vállalati portálra. A tartalomkezelő rendszer több nyelvet kezel, az újabb nyelvekkel való bővítés egyszerűen elvégezhető. A jogosultsági szintek meghatározhatók, így a különböző vállalati felhasználók más-más tartalmakhoz férnek hozzá, illetve más-más tartalmakat változtathatnak meg. A vállalati portál statisztikákkal is szolgál: látható például a látogatások ideje, hossza, forrása, illetve hogy milyen oldalakon fordult meg a felhasználó.

9700 Szombathely, József Attila utca 5.D épület • +36 94 514-555 • info@g-t.hu